Cattis!

Lite om miljö, resor, pyssel, hem, fritid och andra små saker som förgyller vardagen:)

Vill ha en Spinnrock

Publicerad 2009-06-13 09:57:50 i Gården,

   Nu när vi har blivit med Angoragetter så skulle jag ju behöva ha en spinnrock och ett par kardar. Någon som har detta kanske? Nä misstänkte väl det;) Då blir det att leta på blocket igen. Eller kanske önska sig i inflyttningspresent hmmm... Nåväl, det är ju faktiskt ingen brådska med det. Mr T blir galen på mig med alla saker redan, så man kanske ska ta det lite lugnt ett tag;)
_______________

Sååå galen blir Mr T på mig om jag köper något mer nu!
Men söt som socker ä han ändå hihi;)

l
l
l
v



Cattis.....

Dykutrustning någon?

Publicerad 2009-06-12 21:03:02 i Nöjen,

   Någon som känner sig sugen på att köpa min dykutrustning? Det är en torrdräkt, en våtdräkt, regulator, flaska, dykdator, handskar och väskor. Har inte dykt på flera år och får jag för mig att göra det igen så kan kan lika gärna hyra. Den samlar bara damm här just nu. Sen är det är skönt att ha så lite saker som möjligt till den dagen man flyttar till huset. Jag la ut annons på blocket http://www.blocket.se/vi/22151604.htm. I love blocket!

Cattis.....

De är våra nu!

Publicerad 2009-06-11 07:46:28 i Gården,

  Halleluja moment! Nu var vi med Getter också! Emil och Sigrid är nu våra och Mr T hämtar dem på onsdag. Innan dess får han nog lite hjälp av sina bröder att bygga en liten inhängnad till dem så de har någon stans att vara. En enkel tillfällig lösning får det bli tills vi flyttar in på vår egna gård:) Emil är drygt 3 år och Sigrid lite yngre. Emil ska tydligen vara mycket sällskapssjuk och gosig. Medan Sigrid mest är som en skugga bakom honom. Det ska bli riktigt kul att få träffa dem på onsdag. För då kommer jag också hem till Värmland:)

Jag lag ut en annons på blocket igår kväll om våra stallplatser. Hoppas vi får bågra napp så någon kommer och hyr av oss till hösten. Men det är ganska viktigt att det blir "bra" folk som sköter sig. Har hört att många "hästmänniskor" slarvar med både hyra och skötsel. Det var en som äger ett stort stall som talade om detta och sa att vi helst skulle ringa någon referens innan vi skrev hyreskontrakt. Ska nog sätta upp lite lappar runt omkring i affärer också.
Här är länken: http://www.blocket.se/vi/22137142.htm

Cattis.....

Angoragetter till oss?

Publicerad 2009-06-10 19:30:10 i Gården,


  Min kära vän Fröken L ringde igår och frågade om vi inte ville ha två Angoragetter. Hmmm... Vill och vill.. KLART JA VILL! Men... Vi har inget hus förrän i Augusti, Mr T´s bror Mr S har sagt att vi kan ha dem hos honom till dess. Men... Vi har inget stängsel... Stängsel kan inte byggas än för Mr T jobbar och hinner inte fixa allt innan nästa vecka...Saken är den, att de vill bli av med dem nuuu... Ska slå dem en signa och höra om de kan vänta till på onsdag. För då hinner det byggas en liten hage till dem.. De heter Emil och Sigrid haha.. Detta är inte bilder på just dom men på några andra Angoragetter:) De är så söta och tänk vad grejer man kan göra utav den mjuka ullen sen. Emil ska visst vara grymt kelig också:) Nu längtar jag så där extra mycket efter att komma upp till Värmlands skogar. Bara några arbetsdagar kvar nu.. Gör den sista innan semestern på onsdag nästa vecka. Sååå skönt....

Cattis.....

Skolan är slut

Publicerad 2009-06-06 07:11:55 i Allmänt,

  I torsdags skickade jag in mitt sista skolarbete, gissa om det känns skönt!!! Tjohooo...
Gick Pedagogisk psykologi och det var riktigt intressant. Men nu ska jag nog ta en liten brejk i pluggandet. Har inte sökt något till hösten. Blev dock lite sugen på Rättspsykologi, kom in på det i våras men tackade nej eftersom jag redan börjat på Pedagogisk psykologi. Men till hösten kommer jag få fullt upp med huset så då hinns ingen pluggande med:) Får ta ngn liten kurs nästa vår igen istället.

Men nu är det lördag och jobb hela helgen. Mr T kom i går kväll, han ska städa ur sin gamla lägenhet uppe på Jonanneberg. Den är uppsagd och vi ska vara ute ur den sista juni. Men vi hinner inte köra utflytt och städ ngn annan helg än denna. Så det bär av raka vägen dit efter jobbet phu. Men det ska bli skönt att ha det ur världen, en sak mindre att tänka på;) Sorry Fröken M att jag inte kan komma på ditt kalas:( Hinner tyvärr inte och kommer nog vara dötrött när vi är klara och börjar 07.00 i morron... Får fira dig en annan dag gumman. Kramar till dig!

Sen kom jag på att det är Sveriges nationaldag idag också:)



Ut och fira med er allihopa! Själv jobbar jag juu:(

Cattis.....

Vackert

Publicerad 2009-06-04 00:04:44 i Nöjen,


(bild kommer senare)

Den här vackra bilden tog min kära vän Fröken L när vi var i Mr T´s fars stuga förra helgen. Visst är det helt otroligt vackert! Här satt vi och myste på lördagkvällen. Underbart väder var det också.

(bild kommer senare)

Här var hon visst också Fröken L;)  Jag snodde bilderna från hennes blogg hihi..

(bild kommer senare)

På kvällen skjutsade Mr t in oss till stan i Cadillacen, för det var Fastingen. Vi som skulle ut tillsammans var Fröknarna L, A & E. Dessvärre var vi lite sena så det slutade med en lång vistelse i kön till Mastis sen hamnade vi i kön till Torggrillen. Näväl, vi kom inte in någon stans men hade trevligt ändå:)


Cattis.....

Löjtnantshjärta

Publicerad 2009-06-02 22:30:57 i Gården,

Gissa vad vi fick av min mamma sist jag var hemma!? 
En Löjtnantshjärta och den är en av mina favvisar blande perenner, blev så glad!



Löjtnantshjärta:)
De är ju bara så himla söta! Vi ska ha den i VÅR alldeles egna trädgård!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela