Cattis!

Lite om miljö, resor, pyssel, hem, fritid och andra små saker som förgyller vardagen:)

Safta

Publicerad 2009-10-29 22:30:04 i Blandat,

 Idag tänkte jag göra lite Rabarbersaft. Vi har massor med rabarber som ligger i frysen och tar plats. Tänkte man skulle få in lite annat där också;) Skulle vara bra om vi slapp sätta på frysboxen nu. Den kan gott vänta till jag flyttar upp helt och vi klarar oss utan den ett tag till.

 



Det blev lite saft iallafall:) Systra mi har varit här och hjälpt mig att fixa lite hemma så hon fick med sig lite saft hem. Mr T har fixat med bilen hela kvällen, så nu sitter han vid kakelugnen och värmer sig:)

Mr Ts bror Mr A och deras farmor har även varit här och fixat och gjort höstfint i vår trädgård. Tack båda två för att ni är så snälla som hjälper oss så mycket! Det är guld värt! 

Cattis....

En liten tripp till Karlstad

Publicerad 2009-10-29 11:49:48 i Blandat,

 I onsdags träffade jag min gamla arbetskompis Fröken S med dottern E i Karlstad. Det var hon som berättade för mig att Ola hade gått bort. Jag har inte träffat henne på flera år, så det var mycket roligt att se henne igen. Nu kommer det absolut bli fler gånger och oftare när jag flyttar upp till Värmland:)  Hon har också världens sötaste dotter!!! En riktigt gosig liten tjej på ett år:) Tack båda två för en mysig dag!

Jag passade också på att svänga förbi IKEA innan jag hämtade upp Mr T på jobbet när han slutade. Handlade lite småplock som kan vara bra att ha;) Toaborstar, en toamatta och matchande handdukar, toasits, Dörrar till ett skåp som vi har hemma. Men gissa om jag var öm i fötterna när dagen var slut! Ajajaj... Men en riktigt bra dag har det varit iallafall:)

Cattis....

Jobbigt...

Publicerad 2009-10-29 11:34:30 i Blandat,

 I måndags fick jag reda på att en vän gick bort i helgen. Han dog i sömnen:( Det är så fruktansvärt ofattbart och grymt orättvist... Han var så ung... Hade hela livet framför sig... Många tårar har fallit... Undra vad som igentligen hände? Kanske får vi reda på det senare... Vila I frid Ola Jaretorp... Vi ses i Nangijala...



http://www.youtube.com/watch?v=sqVMzFV7OdA


Cattis....

Längesedan nu...

Publicerad 2009-10-24 08:30:46 i Allmänt,

 Det var ett tag sedan jag skrev något här nu. Men jag tycker det är lite tråkigt att bara skriva utan att lägga in några bilder:( Nästa gång jag åker till Kristinehamn, vilket är mycket snart ( 27 okt ). Då ska jag minsann ta massor med kort från gården som jag kan lägga in. Om jag kommer ihåg det förståss. Har glömt det varje gång hittills hmmm... Minnet sviktar ibland, lite lite snurrig kan man bli när man har mycket i huvudet;) Jag kanske iallafall kommer ihåg att ta lite bilder nästa lördag! Då är det Halloweenfest på Hultets Friluftsgård. Det ska bli riktigt kul! Undra bara vad man ska ha på sig... Jag får gräva lite i utklädningsskåpet och se vad som kan passa:)

Men men, nu åter till arbetet. Jag jobbar heeeela helgen, men ska absolut inte klaga. Har det riktigt gott här på jobbet:) Kommer sakna det grymt mycket när jag flyttar upp till Värmland... Vilket jag tänkt göra någon gång i mars nästa år. Allt känns lite dubbelt på något sätt. Jag längtar hem till Mr T, resten av familjen och de Värmländska skogarna. Men jag kommer sakna Göteborg och allt man byggt upp här i snart 10 år. Valet att flytta tillbaka var dock inte svårt att göra. Ska man bilda familj så är Värmland det rätta stället för oss att göra detta på. En epok i livet är snart slut och uppföljs av en annan, det är så livet är. Vi kan ju alltid hälsa på vännerna i Göteborg. Hoppas bara på att få något jobb där uppe snart, om inte så är jag faktiskt sugen på att starta en liten egen verksamhet på gården. Vi få la se vad framtiden har att erbjuda...  

Cattis....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela