Cattis!

Lite om miljö, resor, pyssel, hem, fritid och andra små saker som förgyller vardagen:)

Grattis Mia och Rolf

Publicerad 2010-02-25 17:50:58 i Roligt,



 
Grattis till er lilla dotter Saga Linnea Palmqvist, 3850 g och 53 cm lång:) Så häftigt! Vill se bilder på det lilla underverket nuuu... Lilla saga var beräknad den 1é mars med kom till världen denna snöiga dag.

Undrar när man själv är där... spännande och skrämmande...

Men det är ett litet tag kvar och så här kan det se ut i väntans tider;) 

 
Var ju bara tvungen att göra mig en snöängel! Här hemma på gården.

 
Och lite bus måste man hinna med i mellan åt också! Här på Björkåsen, mitt barndomshem:)


Mr T kunde inte heller hålla sig från lite bus med hundarna Jänta och Affe.

Det är faktiskt riktigt kul med all snö. Fast det har fört mycket elände med sig också. Flera tak har fallit in och massor med skolor är avstängda på grund av all snö på taken. Det tar tyvärr mycket tid också, med all skottande och plogande. Nåja, det skulle vara gott om det snart blev vår. För jag börjar längta lite efter att få så mina frön, snart dax för det nu:) 

Cattis...

Ny bil:)

Publicerad 2010-02-23 18:46:55 i Helgdagar,

 Idag har Mr T varit iväg och provkört en bil. Det slutade i en bilaffär:) Så vi är nu mer ägare till en Saab 9-5 kombi, känns faktiskt riktigt bra. Vi kommer ju faktiskt behöva en kombi snart och våra Volvo bilar är ju inte direkt i toppskick.

   
Tyckte det var en fin bil:) Tyvärr är jag i Göteborg och jobbar näst sista veckan nu. Så jag kan inte titta på den mer än på bild. Men snart så får jag provköra den jag också. Kul kul!!!

Något som var mindre kul var det sista APT mötet på jobbet... Känns grymt jobbigt och det blev en hel del tårar... Jag hade med mig fika och vi hade det riktigt mysigt. Fick en present av arbetskamraterna också. En gräddvit jättefin stor lykta med två enorma ljus till. På ett av ljusen hade de alla skrivit varsin hälsning till mig. Phu.. Så grät man en skvätt till när man läste det hmm... Kommer sakna er alla jättemycke!!!

Cattis...

Trevligt besök!

Publicerad 2010-02-02 12:01:28 i Allmänt,

 Igår måndag föll snön tungt ner från himlen igen, det är vitt, vitt och åter vitt överallt. Men jag tycker att det är sååå vackert:) Vi var några stycken som hade tänkt att grilla här ute på gården. Men på grund av förkylningar, snö och blåst blev vi inte så många. Men Fröken C och Fröken M var tappra och tog sig hit med sina barn:) De var här i flera timmar och vi hade mycket att prata om. Det var jättekul, Fröken M har jag inte träffat på många många år. Vi var dock inte ute utan höll oss inne i värmen och barnen lekte och kollade på film medan vi satt i köket och pladdrade:) Vi bestämde att det får bli lite tätare träffar framöver:) Det blir ju lite lättare nu när jag flyttar hem till byn igen. Tack båda två för en riktigt mysig dag!!!

När Mr T kom hem efter jobbet gick vi båda ut för att ta reda på snön. Han satte sig i Nuffe (Traktorn) och jag tog snöslungan. Sen satte vi fart med snöröjningen, men det går faktiskt ganska fort när man är två och har såna bra hjälpmedel. Roligare blir det också att jobba när man inte gör det helt själv:) Så nu är det lätt att ta sig fram och snyggt ser det ut på gården, mycket skönt.

 
Mr T fick sätta sig i Nuffe och ploga för att vi skulle kunna komma fram.
Själv körde jag snöslungan:)

Idag tror jag att jag ska göra lite matlådor att fylla frysen med. Jag ska också plocka upp ännu lite fler kartonger från flytten. Phu, de tar aldrig slut! Det kommer nog att behöva göras en stor, stor rensning av saker när allt är på sin plats. Hoppas det finns någon som behöver lite saker då. För jag har otroligt svårt att slänga sånt det inte är fel på och det kommer nog bli en hel del haha.

Cattis...

Bröllop i maj:)

Publicerad 2010-02-02 11:40:24 i Roligt,

 I går damp det ner ett fint kuvert i brevlådan. Jag såg på en gång att det var något speciellt, för det var till oss båda och det var så gulligt. Vi är bjudna på Mr J och fröken A´s bröllop den 29 maj! Ska bli jättekul! Brölloppet är i Vikingstad/Linköping där de tu bor. Efter vigseln i kyrkan blir det middag, dans och fest i Sörstad Herrgård:) Klädsel är Kavaj så vi får väl se vad man kan hitta i garderoben. Eller kan man kanske vara TVUNGEN att köpa något nytt hihi;) Kul kul!!! Dagen efter bjuds det på kafferep i Dalen, mycket trevligt. Själv har jag en liten dröm jag också. Om vi gifter oss så ska vi enligt den drömmen vara hemma på gården med släkt, vänner, massor av sommarblommor och grönt:)


Två av våra Lindar på gården.

Det var bara så vackert att jag var tvungen att ta kort. 
Även om det ser ut så här nu, så är det inte långt till Maj. För ujuj va tiden går fort!

Cattis....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela