Cattis!

Lite om miljö, resor, pyssel, hem, fritid och andra små saker som förgyller vardagen:)

Bröllop i maj:)

Publicerad 2010-02-02 11:40:24 i Roligt,

 I går damp det ner ett fint kuvert i brevlådan. Jag såg på en gång att det var något speciellt, för det var till oss båda och det var så gulligt. Vi är bjudna på Mr J och fröken A´s bröllop den 29 maj! Ska bli jättekul! Brölloppet är i Vikingstad/Linköping där de tu bor. Efter vigseln i kyrkan blir det middag, dans och fest i Sörstad Herrgård:) Klädsel är Kavaj så vi får väl se vad man kan hitta i garderoben. Eller kan man kanske vara TVUNGEN att köpa något nytt hihi;) Kul kul!!! Dagen efter bjuds det på kafferep i Dalen, mycket trevligt. Själv har jag en liten dröm jag också. Om vi gifter oss så ska vi enligt den drömmen vara hemma på gården med släkt, vänner, massor av sommarblommor och grönt:)


Två av våra Lindar på gården.

Det var bara så vackert att jag var tvungen att ta kort. 
Även om det ser ut så här nu, så är det inte långt till Maj. För ujuj va tiden går fort!

Cattis....

Kommentarer

Postat av: Nina Fyhr

Publicerad 2010-02-04 23:05:25

Kanske kan man hjälpa till att fixa till underhållning till din dröm :) Ni har ju en så fin loge att hålla till i. Din dröm låter väldigt vacker i alla fall.

Postat av: Cattis

Publicerad 2010-02-05 09:23:42

Tack Nina:) Skulle drömmen bli av så finns det en mycket stor chans att du får hjälpa till med underhållningen. Du har mycket bättre koll på sånt än vad vi har. Men för att det ska bli av måste han ju fria först;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela