Cattis!

Lite om miljö, resor, pyssel, hem, fritid och andra små saker som förgyller vardagen:)

Göteborg

Publicerad 2010-06-30 14:29:28 i Blandat,

 Första turen för Ville till Göteborg blev dagen efter midsommarafton! Nu var det dax att tömma min lägenhet på det allra sista. Det känns både konstigt och sorgligt. Jag har bott där i nästan tio år av mitt liv så det är en känslomässig stund för mig. Några tårar föll allt när jag gick därifrån i helgen. Men det var ändå en trevlig helg trots detta. När vi kom till Göteborg blev vi bjudna på grillat av underbara Mr H och Fru E. Tack snälla, det var supergott och mysigt, jättekul att träffa er:) Sen åkte vi till ännu ett underbart par Mr M och Fröken L där vi skulle sova. Både vi och Ville sov gott på natten. Dagen efter tömmde vi lägenheten och åkte sen tillbaka till Mr M och Fröken L och åt grillat ännu en gång. Även den måltiden var helt fantastisk! Tack snälla goa ni för husrum och mat! Innan vi skulle åka tillbaka hem stannade vi till på en fika hos Fröken M och Mr R och deras lilla dotter Saga, som är två veckor äldre än Ville. Det var jättekul att träffa er alla under Göteborgsturen!!! Hoppas snart vi kommer ner igen, för det finns så många mer jag skulle vilja träffa! Jag tror själva ni vet vilka ni är:)

Puss och kram till er alla...

Cattis...

Aj... ont...

Publicerad 2010-06-30 12:50:04 i Det vackraste vi har,

 Förra veckan var vi till BVC för tre månaders vaccinationen. Det gick jättebra och Ville skrek bara en liten kort stund efter att han fått sprutorna. På kvällen blev han dock lite orolig och hade ont när man tog på benen. Han fick 38.1 i feber och då också sin första Alvedon. Dagen efter var allt bra igen:)


Ville stucken i båda benen:(

Cattis...

Börjar bli stora nu

Publicerad 2010-06-30 12:24:28 i Gården,

 Kycklingarna växer och börjar bli riktigt stora nu. En av de vita har redan börjat försöka gala, en tupp där alltså. Tyvärr verkar det vara en hel del tuppar bland dem. De bor fortfarande i stallet, för vi har inte hunnit fixa till hönshuset än. Vi tänkte försöka dela av på något sätt så inte raserna blandar sig. Tänkte det kunde vara lite kul med rashöns sen.

Så här såg de ut för några dagar sedan.





Cattis...

Hemma igen

Publicerad 2010-06-12 12:25:03 i Det vackraste vi har,




 Efter alla utflykter till Oslo, Mora och studentfiranden är det skönt att vara hemma igen. Här ligger Ville och mår gott i vagnen hemma i köket.


Sööööt som socker är han vår lilla pojke:)

Cattis...

I Mora

Publicerad 2010-06-12 12:07:11 i Det vackraste vi har,



 I veckan som var tog vi en liten tripp upp till Mora. Mr T skulle jobba i Älvdalen så vi passade på att hälsa på Mr T´s bror Farbror O och Fröken S när han ändå skulle åt det hållet. Solen sken och vädret var kanonfint. Myggen tog däremot nästan kål på oss;) Tur vi hade myggnät till Villes vagn.


Villes första tur till Mora:)


Mamma ville också rida på Morahästen.
(Bilderna där hon sätter sig på den är dock sencurerade;)


När Mr T och Fröken S var iväg och jobbade, passade vi på att gå iväg och meta lite.
Farbror O Cattis och lilla Ville:)


Här är Farbror O med sin enorma fisk som han fick på kroken;)

Cattis...

Stolt morbror

Publicerad 2010-06-12 11:56:28 i Det vackraste vi har,

 Bärsjalen funkade perfekt!


Stolta morbror J och sovande Ville i Oslo. Undrar vem som njuter mest;)
Här var vi ute på en promenad i det soliga och vackra Oslo.

Cattis...

Första utlandsresan

Publicerad 2010-06-04 10:33:37 i Det vackraste vi har,

 Idag ska vi åka till morbror J i Oslo. Han har fått en ny lägenhet och vi ska hjälpa honom lite med flytten. Det blir min allra första utlandsresa och i morron fyller jag 12 veckor:) Hihi tre månader redan, nu växer jag fort fort och blir sååå stor! Jag väger redan över 6 kg och är vaken mycket mer på dagarna nu.


Här är jag 10 veckor gammal och glad som en Lärka:)


12 veckor i morron och redo för Oslo:)

Men nu ska vi åka och handla lite smått och gott åt morbror innan vi ger oss iväg på vår resa.

Ville...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela