Cattis!

Lite om miljö, resor, pyssel, hem, fritid och andra små saker som förgyller vardagen:)

Blommor ute nu!!!

Publicerad 2009-11-28 21:21:03 i Blandat,

 När jag promenerade hem från jobbet igår, plockade jag lite blommor på vägen. Kan bara inte låta bli att plocka blommor när jag ser några;) Det var ju inte många, men ändå... Blommor? Det är ju första December på tisdag! Det är nästan lite skrämmande. Tiden går så fort och det borde inte vara blommor man plockar nu. Man borde göra snögubbar och snölyktor ute istället.



Cattis....

Cadillac

Publicerad 2009-11-27 08:02:17 i Blandat,

Nu var Mr T´s Röda fina Cadillac såld och borta. Lite tråkigt att bli av med den, men skönt på samma gång. En sak mindre för honom att fixa med. Det var allt en speciell känsla att sitta bakom ratten på den och trycka ner gasen;) Hujedamej vilken styrka det var i den bilen. Nåja, nu är den på väg i en transport till Malmö iallafall. Här är en bild på den, från i sommar på Powermeet i Västerås.. Alla lister och emblem är tyvärr inte ditsatta här, men visst är den fin!

  

Cattis....

En sista hälsning...

Publicerad 2009-11-16 22:17:52 i Blandat,


 Fredagen den 13é november begravdes Ola Jaretorp i Korsets Kapell på Rud i Karlstad. Det känns så overkligt att en 29 årig vän gått bort. Han som var så pigg, glad och alldeles för ung. Begravningen var jobbig och inte ett öga var torrt men allt var ändå lugnt och fint. På kistan stod ett fotografi och när alla varit framme för ett sista hejdå var den täckt av röda rosor.



Efter begravningen åkte en stor del av sällskapet till Mariebergsskogen för en minnesstund. Vi åt lite och fikad samtidigt som ett bildspel på Ola visades upp på en projektor. Festbilder och familjebilder blandat, det kändes så konstigt att se på honom och veta att han inte finns mer. Att han verkligen är död. Mängder av kondoleanser och bidrag till Hjärt lungfonden hade skickats dit. Sen ville Olas mamma och pappa att alla skulle skriva några rader i en minnesbok. Det var svårt att komma på vad man skulle skriva, men alla var där och skrev några rader. Det kändes på något sätt som ett fint avslut, eller så fint som nu ett avslut kan vara.



Vila i frid Ola. Vi ses i Nangijala...



Cattis....

En dag kvar...

Publicerad 2009-11-09 19:29:41 i Allmänt,


 Lite småkallt, ruskigt och blåsigt är det ute nu. Men promenaden från jobbet var ganska go ändå. Skönt att röra lite på sig och skönt att veta att ja är ledig i fem dagar sen. Det bara en arbetsdag kvar:) Sen bär det av till Kristinehamn, igen. Mr T är i Estland och jobbar några dagar. Han åkte från Landvetter, så i morron när han landat, hämtar han upp mig på jobbet:) Skönt att slippa åka tåg och gott att få med sig lite mer saker härifrån till huset. 


Cattis....

Sjöjungfrun:)

Publicerad 2009-11-04 07:46:45 i Roligt,

 

 Jag satt och kollade lite  foton häromdagen. Då hittade jag detta gamla kort på mig vid Sjöjungfrun i Danmark. Sen hittade jag en annan bild på  samma sjöjungfru. Nog för att jag gillar rosa, men jag lovar att det inte är jag som målat denna haha..

Cattis....

Dax att åka igen...

Publicerad 2009-11-02 09:48:54 i Blandat,

 Så har dagen för avfärd kommit igen. Dax att åka tillbaka till Göteborg och jobbet. Tror att himlen gråter lite smått, för det reganr ute;-) Men om tre veckor igen så kommer jag tillbaka igen:)

I Fredags var jag åter igen till IKEA i Karlstad. Vet inte vad som hände sist jag var där... Skulle köpa två dörrar till ett skåp och tog på något konstigt sätt förgivet att det låg två i varje förpackning. Vilket det självklart inte gjorde, visade det sig när jag kom hem. Så det fick helt enkelt bli en extra sväng dit. Det gjorde faktiskt inte så mycket. För jag passade på att ta en tur till Grums och hälsa på Fröken S och hennes lilla dotter Fröken E också. Det var kul att få se hur de bor. De har utsikt över Vänern från flera håll, jättemysigt och trevligt hus:)

Mr T´s far, Mr S-G kom hit från Panama i Fredags kväll. Så det blev söndagsmiddag hos deras farmor/mamma, alla bröderna var med, det var mycket trevligt. Mr S-G ska stanna till på onsdag natt då han åkter tillbaka till Panama igen. Kul att han kom hit, för det var mycket längesedan vi såg honom. Jag tror att alla bröderna var mycket mycket glada över att få se sin pappa. Nästa resa hit för både Mr S-G och hans fru blir förmodligen någon gång i februari/mars.

I Lördags bar det iväg på Halloweenfest. Fröken A kom hit lite innan och vi sminkade och klädde oss tillsammans innan vi gick. Se så fina vi blev! Jag vann pris för bästa klädseln:)

Nej, nu ska jag gå och släppa ut hönsen och se hur många ägg det blivit idag. Det brukar bara bli runt tre stycken om dagen nu när det är höst och kallt. Tur vi har en liten uteplats med tak för dom stackarna nu när det regnar;)Se va stilig han börjar bli vår lille gråa tupp! Snart är han en fullvuxen kille och slipper kanske då allt kacklande från det högsta hönset, den svarta hönabönan:)



(fler bilder kommer snart)

Cattis....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela