Cattis!

Lite om miljö, resor, pyssel, hem, fritid och andra små saker som förgyller vardagen:)

En sista hälsning...

Publicerad 2009-11-16 22:17:52 i Blandat,


 Fredagen den 13é november begravdes Ola Jaretorp i Korsets Kapell på Rud i Karlstad. Det känns så overkligt att en 29 årig vän gått bort. Han som var så pigg, glad och alldeles för ung. Begravningen var jobbig och inte ett öga var torrt men allt var ändå lugnt och fint. På kistan stod ett fotografi och när alla varit framme för ett sista hejdå var den täckt av röda rosor.



Efter begravningen åkte en stor del av sällskapet till Mariebergsskogen för en minnesstund. Vi åt lite och fikad samtidigt som ett bildspel på Ola visades upp på en projektor. Festbilder och familjebilder blandat, det kändes så konstigt att se på honom och veta att han inte finns mer. Att han verkligen är död. Mängder av kondoleanser och bidrag till Hjärt lungfonden hade skickats dit. Sen ville Olas mamma och pappa att alla skulle skriva några rader i en minnesbok. Det var svårt att komma på vad man skulle skriva, men alla var där och skrev några rader. Det kändes på något sätt som ett fint avslut, eller så fint som nu ett avslut kan vara.



Vila i frid Ola. Vi ses i Nangijala...



Cattis....

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2009-11-20 19:52:10

Usch så tragisk :(

såå ung...hjärtat?



kram!

Postat av: Cattis

Publicerad 2009-11-26 18:06:30

Ja:(

Postat av: Mathias

Publicerad 2009-11-27 23:42:55

Jag beklagar så mkt.



Kände inte till killen men lider med er.

Fy tusan för att behöva stryka med när man är så ung.

Postat av: Cattis

Publicerad 2009-11-28 07:57:34

Ja, det är tragiskt och overkligt. Kan inte riktigt förstå det. Det är lättare att förstå om det är en gammal människa..

Postat av: Peter K.

Publicerad 2011-08-03 00:46:46

Fan asså, Ola min bästa vän någonsin. Har inte tagit itu med detta själv ännu men shit jag tänker på honom varje dag. Minnena börjar bli mer av det positiva slaget, dvs. alla glada minnen och alla roliga saker vi gjort genom åren.



En av mkt få människor på denna jord som kände mig på riktigt, och jag var nog en av ganska få som kände ola riktigt på riktigt.



Cattis, det är du som jobbade på Rusta med Ola va, vi har nog träffats flera ggr. tror jag.



Pallade inte gå på begravningen eller ngt, hade dålig kontakt typ några månader innan det hände, man ska inte klandra sig själv men hur kan man inte göra det liksom.



Ledsen om ja river upp känslor lr. nåt va bara tvungen skriva, /Peter

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela