Cattis!

Lite om miljö, resor, pyssel, hem, fritid och andra små saker som förgyller vardagen:)

Dan före dan före...

Publicerad 2008-12-20 09:25:16 i Blandat,

Nu är det inte många dagar kvar till jul. Det är dax att börja packa inför jultrippen upp till de Värmländska skogarna snart. Det ska bli så skönt att vara ledig så pass länge att man verkligen hinner vila ut, innan man ska tillbaka till jobbet igen. Börjar inte jobba förrän den 5 januari, ska bli så gott.

Mr T har sin sista tenta idag. Sen bara en dugga i januari och när det är gjort så är han min lilla Ingenjör. Med jobb och allt! Han fick reda på igår att han får jobb på Fortum! Gissa om det är lycka:) Han börjar förmodligen i slutet av januari. Ett steg närmare hus hihi..

Vi har förresten fått årets julklapp av kommunen. Trodde verkligen inte det skulle bli någon julklapp från dom i år, på grund av allt sparande. Men vi fick två vita badlakan med Gb (för Göteborg) på, sytt i guld. Det var bra, för badlakan går alltid åt:)  Ups... Nu avslöjade jag visst att ja redan öppnat julklappen hihi...

Kommentarer

Postat av: Mr T

Publicerad 2008-12-21 11:12:11

Japp nu är skolan snart över och jobb väntar. Slut på sovmorgon och slappa dagar med andra ord. Men det ska bli skönt att slippa skolan.



Puss puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela