Cattis!

Lite om miljö, resor, pyssel, hem, fritid och andra små saker som förgyller vardagen:)

På väg till Åre

Publicerad 2008-12-31 19:11:06 i Resor,

 

Den 29 december var det dax att åka en lång tur. På väg upp till Åre stannade vi på lunch hos Mr T´s bror, Mr O som var hos sin käresta, fröken S som bor där. Väl i Mora hittade vi en skylt som visar vart tomten bor. Men eftersom det var efter jul så åkte vi aldrig in till honom;)

Fröken S och Mr O bjöd oss på en jättegod Tacopaj, sen stod vi oss närstan hela vägen upp till Åre. Men så kallt det var på vägen! Eftersom vår bil inte är helt  sin ordning så lånade vi Mr T´s farmors bil. Saken är den, att värmepaketet inte är helt i sin ordning på hennes bil. Inte förrän vi kom in i Åre började vi får upp lite värme i bilen. Så det var att sitta med jacka och mössa hela resan. Men allt gick bra och vi kom fram hela men lite halvt frusna till Åre.

Men phu vilken tid det tog på alla smala och isiga vägar, lägg närke till den lite annorlunda runda toppen på tallen på kortet till höger:)

Väl framme blev vi mottagna av Mr M som vi ska bo hos och min lillebror. Mr M har en fantastisk lägenhet med egen uteplats och vacker utsikt över Åreskutan.

Mer bilder från resan kommer:)

(¯`°•.¸ Cattis ¸.•°´¯)

Kommentarer

Postat av: Mr T

Publicerad 2009-01-09 10:05:34

Mmmmm... God tacopaj...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela