Cattis!

Lite om miljö, resor, pyssel, hem, fritid och andra små saker som förgyller vardagen:)

Fullt upp i Kristinehamn

Publicerad 2008-11-14 10:37:24 i Blandat,

Igår kväll åkte vi upp till Kristinehamn, jag och mr T. På vägen stannade vi i Lerum och hälsade på mina kusiner, vi skulle hämta en pejl till hunden. Trevligt att träffa familjen i Lindås Hage, det händer inte så ofta. Måste planera in fler besök på landet=) Nästa stopp var i Alingsås. Vi köpte en växellåda till vår gamla bil. Den håller på att ge upp efter dryga 72 000 mil. Med en nästan ny växellåda från militären så for vi upp till Kristinehamn. Har klockan ställd tidigt imorgon för att hinna meka bil under dagen.

Imorse ringde klockan 8 och vi tänkte att det är tokigt att gå upp så tidigt när man är ledig, somnade om illa kvickt. 2timmar senare har vi ätit frukost och fått i oss vårat kaffe. Det regnar, får ställa in bilen i garaget och låta den droppa av lite först innan det är dags. Spännande, har aldrig bytt växellåda på en bil förut. Mr T säger att det går snabbt. Mer info senare=)

Kl: 20:30... Bilen inte klar än. Det var krångligare än vi trott phu.. Jag smet från garaget medan det fortfarande var ljust ute och höstfixade lite i växthuset istället:) Nu får Mr T hjälp av sina bröder S och A (det är förresten S vi bor hos just nu). Nu är maten snart klar också, det blir baconlåda och snitzel ikväll.  

Kl: 20:40 nu har de får ner växellådan. Men... hade de bara läst instruktionsboken innan så hade det gått mkt mkt snabbare haha.. Nu är det visst "bara" att sätta dit den nya;) Gjort på ett kick säger Mr T (och ja säger hahaha).

Kl: 01:20 bara lite kvar nu sägs det från garaget;) Växellådan är på plats och bara lite småskruvande kvar. Jag har nyss stoppat in några pinnar i brasan så nu blir det varmt och gott till vi ska sova. Tror faktiskt ja hoppar ner i bingen snart, börjar bli riktigt trött nu.

Kl: 01:30 nu har de gett upp för dagen. Trött och smutsig kom Mr T in, stackare ont i ryggen har han också. De ska ta det lilla sista i morron. Så nu går vi och lägger oss. Natti natti....sov gott....

(¯`°•.¸ Cattis ¸.•°´¯)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela