Cattis!

Lite om miljö, resor, pyssel, hem, fritid och andra små saker som förgyller vardagen:)

Januari börjar året

Publicerad 2009-08-16 09:11:28 i Allmänt,


Februari kommer näst, mars april har knopp i håret maj och juni blommar mest...
Sommaren är snart över och det är svalt och fuktigt när man cyklar till jobbet nu på morgonen. Det känns lite vemodigt att det snart är slut på den varma och goa sommaren. Men om drygt sju månader kommer knopparna på de första vårblommorna att visa sig, då vet man att det vänder och att värmen snart är här igen:)

Till dess får man försöka njuta av att ta på sig de snygga höstkläderna och tända några ljus hemma på kvällen och gotta ner sig i soffan. Önskar bara att Mr T var här... Eller rättare sagt, att jag var hos honom i vårt hus, äää huvudsaken hade varit att vi, vart vi än är, får vara tillsammans... Som sagt, detta är bara en period i livet, snar bor vi ihop igen. I vårt alldeles egna hus:)

Vi har ju faktiskt lite att se fram mot i september också:) Den 2á september lyfter planet från Skavsta flygplats och landar sedan i Paris. Vi ska på bröllop några mil därifrån. Mr T´s gamla klasskamrat från Chalmers, Mr R gifter sig med sin Fröken H. De har hyrt ett slott en hel vecka och vi kommer att spendera 5 dagar där. Det ska bli så kul och  vi ser verkligen fram mot detta.

Sen, några dagar efter att vi kommit hem drar vi iväg till Milano:) Vi ska dit med ett gäng kompisar och kolla på Formel 1! Kanske kanske blir det lite shopping också;) I Milano stannar vi också 5 dagar. Ser mycket fram mot detta också. Men sen blir det nog lugnt ett tag med resor. Vi måste ju, eller rättare sagt vi vill ju lägga lite tid och pengar på vårt hus nu också.

Cattis.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela