Cattis!

Lite om miljö, resor, pyssel, hem, fritid och andra små saker som förgyller vardagen:)

Mer planterat

Publicerad 2010-05-16 22:27:04 i Gården,

 Nu har mor och jag (och Ville förståss) varit till Klockaregården och inhandlat MASSOR med blommor! Till henne;) Till mig blev det endast en Syrénhortensia. Jag tror att det kommer bli jättefint med den hos oss. Blommorna blir vackra och de håller väldigt länge, så man kan njuta av den flera månader på sensommaren:) Så här ser den ut än så länge. Hoppas på att den växer FORT. Tror dock vi får vänta några år innan den nått full storlek.

Vår lilla bärträdgård börjar också träda fram:) Vi fick några vinbärsbuskar av Mr T´s farbror som vi satte häromdagen. Än så länge har vi satt sex röda och två svartavinbärsbuskar. Vi kommer så småningom skaffa några mer svarta, några vitavinbär och flytta dit våra krusbärsbuskar som redan sitter lite här och var i trädgården. Kanske blir det några Amerikanska blåbär så småningom. I stenpartiet bakom vill ja ha lite andra perenner så snart det är tillfixat. Lite Rabarber och örter kanske, vi få la se va det blir där:) 


Innan bärplanteringen


Sex Röda och två Svartavinbär planterade än så länge:)

Igår passade vi också på att inviga vår Loge. Vädret var underbart, varmt, soligt och vi fick hem lite folk på grillning och kubb. Mycket trevligt:) Tyvärr kom jag ju inte på att man ska ha kameran framme förrän idag...

Så här såg i alla fall vår rabatt ut igår:)


Blått som himlen, gult som solen och rött som blod, fint:) 

Cattis...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela